top of page

¿Com pots ajudar a la Parròquia de Matadepera?

DO-

NA

La Parròquia és nostra. És la capella, l´església de casa nostra. Com cuides casa teva? No t'agrada veure-la il·luminada? Amb boniques flors? Potser amb bons equipaments, sempre neta i que tothom que entri se senti en un lloc acollidor i familiar? Doncs amb aquesta motivació hem de cuidar la nostra parròquia, però no ja perquè ens acull a nosaltres , als nostres germans i al Rector, sino perquè és la casa que hem preparat per acollir a Déu en l'Eucaristia, on poder passar estones d´oració amb intimitat amb Ell. Déu va néixer a un pesebre, no busca res material, però és responsabilitat nostra i sentit d´amor filial cuidar cada detall per honorar-lo i mostrar-li com l´estimem. A més, és la casa del nostre rector, ell ho ha deixa´t tot per seguir al Senyor en el ministeri tan preciós i de valor incalculable que és el sacerdoci, està entregat per administrar els Sagraments i ajudar en totes les necessitats espirituals i material dels seus feligresos. És cosa nostra preocupar-nos que no li falti res i ser els primers per ajudar en el que necessiti, sigui donant un cop de pintura o anant a imprimir papers. I sinó tens temps d´ajudar amb el teu temps, mai millor dit, no oblidem mai de resar cada dia un parenostre per ell i en la mesura de les nostres possibilitats aportar econòmicament el que el cor ens inspiri.

A més a més de l´almoina dominical...
Com pots donar?

01

Resant

És el més important. L´oració és la forma més poderosa d´ajudar, ja que on no arribem nosaltres arriba Déu totpoderós. Cada dia un parenostre pel Rector.

02

Amb el teu temps

Expressa la teva disponibilitat al Rector. Hi ha mil coses per fer i que requereixen el teu temps o potser les teves habilitats professionals.

03

Donació Online

Ara pots fer donacions de forma còmoda i ràpida per internet.

bottom of page