top of page

GRUP DE JOVES

El grup de joves de la Parròquia de Matadepera està format per tres subgrups en funció de l’edat:

  • EDGE: 2 ESO i 3 ESO.

  • LIFETEEN: 4 ESO, 1r batxillerat, i 2n batxillerat.

  • BLESSED: 1er de carrera (+18 anys).

Els grups d’Edge i LifeTeen són les catequesis de preconfirmació i Confirmació que s'han fet sempre, però aplicant uns mètodes de catequesi més interactius vinguts dels Estats Units.

Edge & LifeTeen

Als Estats Units es van crear unes catequesis de Confirmació i preconfirmació seguint uns mètodes molt atractius pels joves, aquests són els anomenats mètodes Edge (preconfirmació) i LifeTeen (confiramció).

Per a un cristià és necessari rebre el sagrament de la Confirmació. La Confirmació són els “18 anys” de la vida cristiana. És per aquest motiu que, cada cop més, es demana haver estat confirmat per poder rebre el sagrament del Matrimoni i per poder ser padrí de Baptisme. A Edge  farem catequesis de preconfirmació, per tal que a Lifeteen(4t ESO i 1r de Batxillerat) puguin fer les catequesis de confirmació i rebre el sagrament de la Confirmació.

Com ho farem? Seguim un mètode nou de catequesis de preconfirmació que té molt d’èxit a les parròquies dels Estats Units (el mètode Edge i LifeTeen). Són unes catequesis molt creatives, simpàtiques, profundes, de qualitat i que arriben al cor dels joves.

I què hi trobarà? Edge i LifeTeen són una gran oportunitat per a conèixer a Jesús, experimentar l’amor que Déu ens té i aprendre a estimar a les persones que ens envolten. A Edge i LifeTeen hi trobaràs amics, un ambient sa, farem sortides i viuràs un munt d’experiències que no oblidaràs mai!

I si ja ha fet la Confirmació o no ha rebut cap Sagrament? També poden venir al grup de joves, ja que Edge i LifeTeen són uns programes de formació cristiana global.

Us podeu inscriure online a Edge enviant un mail a edge.matadepera@gmail.com

Les catequesis són cada divendres de 17:30 a 19:00 Edge i de 20:00 - 21:30 LifeTeen als locals parroquials (Pl. Mn. Jaume Torres, 1).

I si us heu quedat amb ganes de saber-ne més, trobareu un petit tast mirant el nostre Instagram @jovesstjoan. Més informació:

660 84 72 13 - Mn. Guillem

¡Bé! Missatge rebut!

bottom of page